top of page
hvem er vi?

Om Elektroinnovasjon

Elektroinnovasjon AS er et lite elektrikerfirma med fokus på kvalitet, service og gode løsninger.

Vi utfører alt fra små serviceoppdrag til større prosjekter, både for privatpersoner og bedrifter. 

Elektroinnovasjon ble startet i 2016.
Vi har gjennom årene opparbeidet en solid kundemasse. Vi er opptatt av å levere god kvalitet til fornøyde kunder.
Vi holder til sentralt i Oslo og utfører arbeider på hele østlandet.
Om oss_elektriker.JPG
2-5.jpeg

Sertifiseringer & medlemskap

dsb_tillegg_u_navn_SORT.png

DSB Elvirksomhetsregisteret: Et offentlig register over alle virksomheter som har tillatelse til å utføre elektrisk arbeid i Norge, og som er underlagt tilsyn av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

Godkjent-laerebedrift-logo.png

Vi er Godkjent lærebedrift: En bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

logo ElektroUnion.png

Elektro Union tilbyr smarte løsninger og gode avtaler for elektroinstallatører over hele landet. Vårt medlemskap hos Elektro Union gjør det mulig å tilby våre kunder kvalitetsprosukter og tjenester til en god pris.

nelfo-logo.png

Registrert elinnstallatør hos Nelfo: Nelfo er en landsforening i NHO og organiserer bl.a. elektrobedriftene. Nelfo er en viktig bidragsyter for å sikre et seriøst arbeidsliv og teknologi- og konkurransenøytrale rammebetingelser.

Årets enkleste anbefaling👍🏻 Har byttet 38 stk spotter og 6 stk dimmere - LED. Hele prosessen fra anbud til utført jobb har gått knirkefritt! God kommunikasjon, punktlighet, raskt & effektivt. Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Kan ikke klage på prisen heller 😊 Anbefaler Elektroinnovasjon på det varmeste og vil bruke dem igjen dersom jeg har behov!

Mette, Oslo, fra Mittanbud

Meget fornøyd med jobben som ble utført. Kom til avtalt tid, kvaliteten på utført arbeid er over forventningene, ryddighet og profesjonalitet i gjennomføring fortjener også en ekstra stjerne hver. Meget god pris på utført arbeid. Kommer til å benytte meg av tjenestene hos Elektroinnovasjon AS i fremtiden. Anbefales på det sterkeste. :)

Tim, Oslo, fra Mittanbud

Valgte Elektroinnovasjon da de hadde best løsninger i forbindelse med det arbeidet vi ønsket utført som var skifte av sikringsskap, samt koble opp og legge nye kurser til kjøkken. Utrolig hyggelige og profesjonelle ansatte som var både fleksible og gav en bra pris på årbeidet. kommunikasjonen var veldig bra fra befaring til ferdigstilling og arbeidet ble veldig pent utført. Kan absolutt anbefale disse videre til andre.

Ivar, Oslo, fra Mittanbud

bottom of page